HexaPro AllMax Nutrition - най-добрата протеинова матрица

HexaPro AllMax Nutrition - най-добрата протеинова матрица

Хранителните добавки и в частност протеините се разделят в няколко категории: такива с бързо усвояване и протеини с по-бавна скорост на усвояване от организма. Бързите са суроватъчните концентрати, изолати и хидролизати, а по-бавните протеини са различните форми на казеин, яйчните албумини и нехидролизираният млечен протеин.

Всички те имат своите плюсове и в определени моменти от денонощието можем да извлечем максимума от тях. Какво обаче ще се случи, ако ви кажем, че има един продукт, който комбинира почти всички видове протеини изброени в горните редове? Ние ще ви кажем какво се е получило - чисто и просто най-добрата протеинова матрица Hexa Pro. Комбинирайки всички протеини в едно, от AllMax Nutrition гарантират пълен тласък и мощност в преследването на вашите цели. От AllMax са наясно, че няма нищо по-добро от това да създадат протеин, който да ви осигурява всички плюсове на отделните протеини, но в същото време да ги предлага в една доза.

Hexa Pro е протеинова матрица изградена от 6 (да, шест) различни протеинови източника осигуряващи възможно най-висока бионаличност на суровините. В продукта са добавени протеини усвояващи се много бързо от организма, такива, които се усвояват със средна скорост и такива, които биват абсорбирани от тялото в продължение на няколко часа и биват освобождавани постепенно в кръвопотока. Можете да бъдете убедени в един много важен факт - абсолютно всеки един източник на протеин е подбран много внимателно от специалистите на AllMax Nutrition.

Друго, което е важно да се спомене и да бъде изтъкнато като предимство за Hexa Pro е неговата богата наличност на аминокиселини с разклонена верига - BCAA. Тези три аминокиселини са изключително важни за високите стойности и регулацията на азотния оксид в организма, а също така и носят отговорност за това до каква степен ще се възстановите след направените тежки тренировки.

Следващият плюс на уникалната протеинова матрица HexaPro е наличието на цели 4 грама хранителни фибри във всяка доза! Те спомагат и подкрепят правилното храносмилане на всички важни макронутриенти и регулират нивото на кръвната захар. Добре, съставът е перфектен, съдържанието ви доставя всичко необходимо за мускулен растеж, производителят е един от най-добрите в света, ами вкусът как е? Този въпрос ще ни го зададат много от вас! Ние ще ви кажем само, че както всеки един продукт на AllMax Nutrition, така и Hexa Pro е с невероятни вкусови качества. Веднъж щом опитате млечно-шоколадовите вкусове на продукта, вие ще забравите за всякакъв друг тип сладки храни. HexaPro е невероятно вкусен, а също така и препоръчителна част от здравословното меню на всеки уважаващ себе си спортист.

Много от вас също така ще се чудят защо точно пък 6 протеинови източника, а не 3 или 4 или 7?

Комбинацията от точно тези 6 различни форми на протеин в HexaPro ви предлага една мултикомпонентна и мултифункционална хранителна добавка, която може да бъде използвана по абсолютно всяко време на денонощието. Ако сте чували за мускулна атрофия и катаболни процеси, най-вероятно знаете тяхното действие - тези процеси са процеси на разпад и образно казано щом настъпят, мускулите ви започват да се самоизяждат, защото имат нужда от протеин. Нуждите от протеин на един спортист са високи и трябва да се набавят постоянно. Точно и заради това HexaPro съдържа цели 6 различни по бързина на усвояване протеини, които да ви подсигурят постоянен приток на протеини в кръвта и така да се избегнат всички неприятно катаболни и атрофични процеси.

Приемайки HexaPro сутрин, следобед, вечер или пък понякога между храненията вие ще сте сигурни, че някои от протеините в продукта ще се усвоят мигновенно, а други от тях след няколко минути, а трети пък след няколко часа, като по този начин се получава един постоянен прилив на гориво за вашите мускули.

Сега ще ви изброим набързо 7 "парични" да изберете HexaPro, като ваш верен помощник в преодоляване на поставените цели.

I Съдържащият се суроватъчен протеин концентрат - той е смятан за един от най-ефикасните пълноценни протеини за човешкото тяло. Суроватъчният протеин концентрат се приема изключително добре от организма ни, усвоява се бързо и зарежда мускулите ни мигновено с пълен набор от заменими и незаменими аминокиселини.

II В HexaPro има също наличие и на млечен протеин концентрат, който се извлича внимателно от мляко, чрез най-модерните технологии на ултра филтрация и дехидратация, като методите са доказани със своята ефикасност по отношение запазване положителните свойства на протеина. Той е източник на два от най-важните протеини за спортистите - казеин и суроватъчен протеин, като комбинацията от тези два протеина (изграждащи млечният протеин концентрат) осигурява протеин с по-бавно абсорбиране от човешкия организъм, а това гарантира бавно и постепенно навлизане на всички необходими аминокиселини в кръвния поток.

III Суроватъчен протеин изолат - протеинът с най-висока концентрация на протеин, пречистен до максимална чистота на суровината той е лишен от всякаква лактоза и мазнини. Имайки предвид неговата мигновена усвояемост и бързо навлизане в мускулните клетки, суроватъчният протеин изолат е определено един от най-добрите източници на протеин за прием сутрин и след тренировка.

IV Съдържащият се мицеларен казеин в HexaPro е протеин с постепенно освобождаване, който се разгржда в тялото ни изключително бавно. Смята се, че след прием казеинът и неговото време за усвояване на 100% варира от 6 до 7 часа. Това, което трябва да значи за вас и да има значение е самият факт, че в тези 5-6-7 часа мускулите ви ще имат на разположение при нужди източник на протеин.

V Яйчният албумин в HexaPro е титулуван като протеин, който се доближава най-близо по химичен състав до човешките клетки, той е протеин със средна скорост на усвояване, но най-големият плюс при него е високата му степен на усвояване, което значи, че нищо от неговият прием не отива в канала.

VI Хидролизиран суроватъчен протеин - това е най-бързият протеин от гледна точка на скоростта му на усвояване и постъпване на отделните аминокиселини в кръвопотока. Той е получен чрез процеса ензимна хидролиза, така хидролизираният суроватъчен протеин е образно казано вече готов продукт, който тялото само ще се наложи да транспортира до необходимите места, няма нужда да го усвоява или да бъдат секретирани ензими, че да бъде усвоен напълно. Щом веднъж попадне в стомаха, суроватъчния хидролизат директно навлиза към мускулните клетки и започва да работи по предназначение.

Най-важната VII причина за използването на HexaPro, като източник на протеин в ежедневието ви е всичко това, което прочетохте до тук. Комбинацията цели 6 високоефективни различни форми на протеин ви осигурява пълен набор от заменими и незаменими аминокиселини, които подсигуряват на 100% нуждите на всеки един активно спортуващ човек. Пълният набор от всички аминокиселини ще ви помогне да се възстановявате по-бързо, да повишите силовият си капацитет и издръжливост, да увеличите мускулната си маса и цялостно да подобрите физическото си състояние.

 

 30 сеп. 2015

Още новини

Суроватъчен протеин или Казеин - кой протеин да изберем?

Питате ли се какъв тип протеин да изберете? Казеин или суроватъчен протеин? Предимствата и недостатъците които трябва да знаетеВ тази статия ще ви предоставим кратка информация относно предимствата и недостатъците на ...

Прием на протеини за мускулна маса

Кога е най-добре да пием протеини? За да натрупаме бързо мускулна маса, не е достатъчно само да пием протеинови шейкове. От голямо значение е да сме наясно кога да ги пием и какъв вид да са белтъчните вещества, за да можем ...