HI Mass Gainer 2250gr WIN Nutrition

WIN Nutrition
45.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Win Nutrition 100% Hi-Mass Gainer подкрепя усилията, които полагате да качите телесно тегло и мускулна маса. Гейнърът е това, което ви е нужно, ако само с хранене не успявате. Допълнителните калории от ценни макронутриенти осигурява едновременно стимул за качване на тегло, повече енергия и изграждане на мускулна маса. В добавката няма нито една „празна“ калория.

Съдържание на 100% Hi-Mass Gainer:

Продуктът съдържа овесени ядки, декстроза и малтодекстрин. Тези въглехидрати са с различна скорост на усвояване, което предполага увеличаване на енергията в краткосрочен план и поддържането й за по-продължително време. Въглехидратите са предпочитаният източник от организма за добиване на енергия. Не е много популярно, но този макронутриент подпомага горенето на мазнините, а когато е приет преди тренировка я превръща в изключително удовлетворителна.

Протеиновата формула на суплемента включва соев протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат. Тези два източника осигуряват широк спектър аминокиселини, нужни за нормалното функциониране на организма и насърчават мускулен растеж. Оптималното възстановяване след тренировка подпомага изграждането на мускулна тъкан и я предпазва от разпад.

Предимства на 100% Hi-Mass Gainer:

  • Качествени калории – 1200 на доза;
  • Пълноценни протеини;
  • Бързи и бавни въглехидрати;
  • Повишава енергията;
  • Стимулира горенето на мазнини;
  • Насърчава изграждането на мускули;
  • Подпомага качването на тегло.

Дозиране на 100% Hi-Mass Gainer:

Една доза (340 г = 6 мер.лъж.) се приемат след тренировка, а в почивен ден се приемат сутрин на гладно.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване