За нас

Кои сме ние?

Ние сме един амбициозен екип с дългогодишен опит в спорта, хранителните добавки и рационалното и спортно хранене на човек. Имаме за цел да ви предостави всякаква достоверна и адекватна информация относно заливащият ни пазар с всякакви форми на протеини. Протеините вече са в почти всяка къща, почти всеки спортуващ е приемал или си е купувал хранителни добавки.
В proteini.bg ще намерите информация за всеки един висококачествен протеин, който заслужава да присъства във вашето ежедневно меню като добавка към храната. Към всеки продукт сме подбрали подходяща и достъпна информация за всеки от вас, така че преди да закупите от нас един продукт вие ще имате възможност да е запознаете изцяло с неговия състав, произход, вариантите и вкусовите му качества, как и по колко да го приемате.
За нас е важно вие да получавате и да имате достъп изцяло и само до продукти, които са произведени под необходимите изисквания и законови наредби.
Тук сме събрали всички видове протеини - суроватъчен протеин, казеинови - нощни протеини, матрични - многокомпонентни и протеини с постепенно освобождаване, протеини на растителна основа и такива предназначени изцяло за вегетарианци.
Обърнали сме специално внимание и на спортуващите дами, така че лесно да откриете формулите предназначени изцяло за женската аудитория.
За нас ще е удоволствие да отговорим на всички ваши въпроси!
Ако е необходимо свържете се с нас от формите ни за контакт - очакваме ви!