Pure Casein Pure Nutrition 908 грама

Pure Nutrition USA
55.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Pure Casein на хитовата марка Pure Nutrition е висококачествен казеин, който е предназначен за прием вечер преди лягане. Целта на приема на протеин вечер преди лягане е да осигурите бавноусвоим белтък, който да ви възстановява през цялата нощ. Казеина в сравнение с суроватъчните протеин е доста по-бавен визирайки пълното усвояване и разграждане до аминокиселини. По-бързите протеини се приемат основно веднага след ставане, преди и след тренировка. Протеините с по-бавна разградимост е препоръчително да се приемат или между храненията или непосредствено преди лягане.
Постепенното усвобождаване на аминокиселини вечер докато спим е един гарант и важен процес, който ще ви осигури спокоен и здрав сън, освен всичко това съня ви ще бъде и много по-пълноценен, защото възстановителните и регенериращи процеси в тялото ще имат с какво да се хранят.
Важно е да се приемат подобен тип бавноусвоими протеини, защото подсигуряването ни вечер с висококачествен източник на градивен материал обикновено е ключов момент във възстановяването и мускулното развитие. Продукта е изграден от мицеларен казеин, който се смята за един от най-качествените източници на казеинов протеин. 

Удобна и компактна разфасовка от 454 грама
15 дози в опаковка
23 грама протеин в доза
2 страхотни вкуса 
Добра разтворимост 
Без досаден афтъртейст

Прием:

1 доза = 1 мерителна лъжичка = 30 грама

В тренировъчен ден приемайте 1 доза между храненията и задължително 1 доза вечер преди лягане.
В нетренировъчен ден приемайте 1 доза следобед и 1 вечер преди лягане.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване