100% Whey Prime 900/2000gr Овкусен/Неовкусен Prozis

Prozis
49.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Prozis 100% Whey Prime гарантира забележителни резултати в залата. Добре известно е, че всички усилия няма да си струват, ако не консумирате правилните храни и суплеменцията не е на ниво. Именно заради това ви представяме качествената формула на добавката, съдържаща няколко протеинови източника, креатин и важни аминокиселини.

Съдържание на 100% Whey Prime:

Комплексната формула на добавката осигурява протеинова матрица и аминокиселини. Тези субстанции са особено важни за мускулния растеж, който е цел номер 1 за всеки бодибилдър. За да се радвате на плътни, силни мускули, енергия и сила, е задължително да изберете точния за вас продукт.

Протеиновата  хранителна добавка съдържа суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидроизолат, млечен протеин концентрат и изолат, пшеничен протеин. Разнообразните източници на белтъчини осигуряват различна скорост на усвояване и съответно снабдяване с аминокиселини. Това е важно за покриване на моментните и дългосрочните нужди от тези микронутриенти.

Добавеният креатин възстановява енергийните нива и увеличава силата. Включените верижно-разклонени аминокиселини, глутамин, аланин, глицин и други, подпомага възстановяването, имат анаболен ефект върху мускулите и поддържат нивата на азотен оксид положителни.

Предимства на 100% Whey Prime:

  • Многокомпонентна протеинова матрица;
  • Важни аминокиселини;
  • Възстановява енергията;
  • Стимул за мускулен растеж;
  • Подобрява регенерирането;
  • Антикатаболна протекция;
  • Разнообразни вкусове.

Дозиране на 100% Whey Prime:

Към една водна чаша (около 240 мл.) вода/друга напитка добавете една доза (25 г или една мерителна лъжица) от продукта. Употребявайте след тренировка или за повишаване на белтъчния прием.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване