FourStar Protein 500gr Scitec Nutrition

SciTec Nutrition
41.00 лв.29.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Fourstar Protein на Scitec Nutrition е протеинова матрица изградена от суроватъчен протеин, мицеларен казеин, млечен протеин и яйчен протеин. Към продукта са добавени ензими за по-добро усвояване, не съдържа аспартам.

FourStar Protein е страхотна бленда от 4 пълноценни животински източници на белтъчини, като плюс са добавени и ензимите - Papain и Bromelain, те ще подпомогнат цялостното белтъчно усвояване и ще увеличат биологичната стойност на продукта.

Налични са 5 модерни и ненатрапчиви вкусови вариации - Alpine Milk Chocolate, French Vanilla. Raspberry Vanilla, Strawberry Cream, Strawberry White Choco.

Разфасовката от 500 грама е в удобен плик, който има прилепващ механизъм за запазване на суровината след отваряне.
Всяка доза от продукта ви доставя уникалните 23 грама протеинов микс, в опаковка от 500 грама имате на разположение 16 дози.

Благодарение на многокомпонентния си вид, този протеин може да се приема по всяко време на деня. Идеален е за прием сутрин и след тренировка, защото съдържа и бърз суроватъчен протеин.

Можете да го приемате и вечер преди лягане, както и като заместител на хранене по всяко време на денонощието, защото съдържанието му е обогатено и с бавни протеини, които се усвобождават постепенно в организма и ви зареждат постоянно с гориво.

Употреба на Fourstar Protein:
1 мерна лъжичка се разтваря в 200мл течност (препоръчва се вода) и се приема сутрин и следобед

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване