MetaForce 5.0 SAN

SAN
120.00 лв.105.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Meta Force 5.0 е протеинова матрица с 6-степенна технология за постепенно усвояване на протеините.
-Разфасовка от 2280гр
-67 дози в опаковка
-26гр протеин във всяка доза
-2 супер вкуса
-Бързи и бавни протеини
-Нисковъглехидратен шейк
-Без захар
-Богат на полезни мазнини

Само един вариант и един източник на белтъчини не е достатъчен -Бързо усвоимите протеини са перфектния избор за след тренировъчно зареждане. Тогава е времето, когато трябва да дадете на организма ви това, от което се нуждае веднага за да нахраните и да възстановите мускулите си и протеините да навлезнат максимално бързо в кръвопотока.

Има момент, когато не можете да седнете да се наядете на спокойствие или да приемате нещо за преди лягане, търсите протеинов шейк, който да подхранва мускулите ви постепенно и за по-дълъг период от време.
Благодарение на SAN и тяхната 6-степенна протеинова матрица с "Бързо и контролирано-протеинова усвобождаване" вие няма нужда да се чудите кое да изберете - бързи или бавни протеинови източници, защото вече можете да получите всичко в едно, благодарение на MetaForce 5.0.

Продукта се предлага в разфасовка от 67 дози - 2280гр, всяка доза е заредена и ви доставя 26гр висококачествен постепенно усвобождаващ се източник на протеин, налични са 2 вкуса - Chocolate Rocky Road и Vanilla Almond.

Приемайте 1 мерителна лъжичка разтворена в 200-250мл вода по всяко време на деня - сутрин, преди и след тренировка, преди лягане.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване