Syntha 6 1323/2270/4560gr BSN

BSN
90.00 лв.74.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Опаковка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Факти за Syntha 6 BSN:
-Предлага се в 3 различни опаковки
-22гр протеин от различни висококачествени източници
-10грама есенциални аминокиселини в доза
-5гр диетични фибри в доза
-9 страхотни вкуса
-Може да се приема по всяко време

Това е един от най-известните и най-популярните продукти в света на фитнеса и бодибилдинга. Всички сме гледали клиповете на Ronnie Coleman как пие с наслада този протеин, и има защо - протеина сам по себе си е уникален по отношение на качество и вкус.

Syntha 6 е една постепенно усвобождаваща се в организма протеинова бленда, която е заредена с бързи, средни и бавни усвоими протеини. По този начин се поддържат за дълъг период от време притока на аминокиселини в кръвопотока, а това води до повишаване на синтеза на белтъчини и възстановяването на мускулатурата.

Уникалната матрична комбинация от различни източници на качествени протеини в Syntha 6 е изградена от - ултра филтриран суроватъчен протеин концентрат богат на лакталбумин, микрофилтриран суроватъчен протеин изолат богат на суроватъчни изолатни пептидни фракции, калциев казеинат, мицеларни алфа и бета казеини, млечен протеин изолат и яйчен албумин, добавени са и глутаминови пептиди. Syntha 6 е предназначена за хора, които целят по-добро възстановяване, покачване на мускулната маса или искат продукт с който могат да заместят някое хранене през деня.

Не препоръчваме протеина да се приема от хора, които целят отслабване или изгаряне на мазнини, защото въглехидратите в този продукт ще попречат на целта ви. Ако целите изгаряне на мазнини се насочете към някой от протеините в категория "Суроватъчен протеин", където ще откриете такива с по-ниско съдържание на въглехидрати и мазнини.

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка 1 доза се разбива в 200-300мл вода
В тренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка.
В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза следобед.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване