Boom Bar Olimp 35gr

Olimp
3.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Olimp BOOM Bar е идеален по много причини – съдържа висока доза протеин, притежава невероятен вкус и е със съвсем малко калории. Вписва се перфектно в нуждите на всеки спортуващ човек, за когото е важно да балансира приеманите и изразходваните калории, за да поддържа добър външен вид. Осигурява допълнително белтъчини за увеличаване на протеиновия прием и стимул върху мускулния растеж. И не на последно място – предлага невероятни вкусове, които по нищо не отстъпват на стандартните и не толкова полезни десерти.

Съдържание на Olimp BOOM Bar:

Формулата на продукта съдържа пшеничено брашно, млечен протеин и какао. Перфектна комбинация с невероятен вкус и ползи за организма. Въглехидратите са с нисък гликемичен индекс и малко калории. Протеинът във всяка порция е 11 г, с което се подпомага изграждането на мускулна маса и възстановяване на тялото след тренировка.

Лесни за пренасяне и съхранение, протеиновите барове са отличен избор за консумация след хранене като десерт или средство за увеличаване на белтъчините между храненията..

Предимства на BOOM Bar:

  • Висока доза протеин – 11 г на порция;
  • Малко калории – само 117 на доза;
  • Източник на фибри – 4 г на бар;
  • Стимулира мускулния растеж;
  • Изключителен вкус;
  • Подпомага възстановяването.

Дозиране на BOOM Bar:

Като десерт или между храненията. 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване