100% Whey Gold Standard 908/2270/4540gr Optimum Nutrition

Optimum Nutrition
79.00 лв.63.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Опаковка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Факти и плюсове за 100% Whey Gold Standard:
-Разфасовки от 908, 2270 и 4540 грама
-24гр Суроватъчен протеин в доза
-Над 4гр Глутамин в доза
-Над 5гр BCAA в доза
-Разбива се лесно само с лъжичка
-9 години подред награда за най-добър протеин
-12 различни и неустоими вкуса

Името на този продукт говори само за себе си - златен стандарт при протеиновите пудри.
Суроватъчния протеин е неизменна част от цялостния хранителен и тренировъчен режим на един спортист. Това е така, защото суроватъчния протеин е източник на пълноценен белтък, а за пълноценен белтък се смята този, който съдържа всички незаменими аминокиселини в необходимото количество.

Суроватъчен протеин изолат 90% е основният източник на протеин в Whey Gold Standard.
90% изолат означава че на 100гр пудра съдържанието на протеин е 90гр. Това е една от най-скъпите и най-чисти форми на протеин на пазара.
А това е и една от причините да е основна съставка на този продукт. Благодарение на това, че производителите използват суроватъчен изолат, те могат да се похвалят с 24гр. мускулно изграждащ протеин на доза.

Протеинът се предлага в няколко различни опаковки и в няколко много апетитни вкуса, които са потбрани от едни от най-добрите специалисти-овкусители. Всяка доза от продукта ви доставя 24гр, по-малко от 2гр въглехидрат и по-малко от 2гр мазнини.

100% Whey Gold Standard е инстантен, което означава, че ако сте си забравили шейкъра или нямате време да извадите блендера си, можете просто да добавите 1 доза от протеина в чаша с 200-300мл вода и да разбъркате лесно и удобно само с лъжица. Бъркайте 20 секунди или докато се разтвори напълно пудрата.

Разтваряне на Whey Gold Standard в Шейкър:
Разбиването в шейкър веднага след тренировка е най-добрият начин да си набавите мощна доза протеин моментално.
Просто добавете 200-300мл вода или според вашите предпочитания в шейкъра и добавете 1 пълна мерителна лъжичка от Whey Gold Standard и раздрусайте докато се разбие напълно пудрата.

Блендер:
Добавете 1 пълна лижичка от продукта в чашата на блендера + 200-300мл вода и оставете блендера да разбърка за 20-30 секунди, а след това добавете и 2 кубчета лед и блендирайте и се насладете на един ледено освежаващ и вкусен шейк.
-добавете в блендера свежи или замразени плодове, фъстъчено масло, овесени ядки, или други супер-храни и ги разбийте с 1 доза протеин и 300-400мл вода и така веднага ще си приготвите едно високопротеиново хранене.
-можете да добавяте към дозата 100% Whey Gold Standard и отделно креатин, глутамин или BCAA, или пък някаква въглехидратна комплексна матрица, като по този начин си създавате един перфектен следтренировъчен възстановителен продукт.

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка
1 доза се разбива в 200мл вода.
В Тренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин, 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка.
В Нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза следобед.
При необходимост, независимо дали е в тренировъчен или нетренировъчен ден, можете да приемате по 1-2 дози, когато имате нужда да си набавите допълнително количество качествен протеин към дневното меню.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване