100% Whey Protein Professional 920/2350/5000gr Scitec Nutrition

SciTec Nutrition
69.00 лв.52.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Опаковка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

100% Whey Protein Professional на гиганта в произовдството на хранителни добавки Scitec Nutrition е суроватъчен протеин притежаващ перфектна разтворимост и страхотни вкусови качества. Не всички производители могат да се похвалят с толкова богата вкусова гама. Продукта се предлага в над 17 различни вкусови вариации. Всяка една от тях е създадена с цел да удовлетвори и най-капризните вкусови желания на трениращите. 

Разфасовки от 920, 2350 и 5000 грама 
31, 78 и 167 дози в опаковка - варират в зависимост от това коя разфасовка ще закупите
22 грама висококачествени протеини в доза
Добавен Глутамин и Левцин
Перфектна разтворимост
Страхотни вкусови качества

Протеина на Scitec е изграден от висококачествена протеинова бленда съдържаща суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин изолат.

Аминопрофила на протеина е обогатен с една от най-важните аминокиселини - Глутамина. Това е най-често срещаната аминокиселина в човешкия организъм, подпомага мускулното възстановяване и клетъчното регенериране, повишава имунитета и активира анаболните процеси в тялото.

Освен Глутамин, от Scitec са добавили и Левцин - също важна аминокиселина, която е основния компонент на аминокиселините с разклонена верига, познати ни още като BCAA, тя също подпомага редица физиологични процеси в тялото, но най-вече подпомага качественото възстановяване и мускулно развитие.

Всяка доза от протеина ви доставя 22 грама висококачествени протеини, които се усвояват бързо и навлизат мигновенно в кръвопотока. 

Приемайте:
1 доза = 3/4 от мерителната лъжичка
1 доза се разтваря в 150-200мл вода
Препоръчваме ви да приемате от протеина сутрин 1 доза, преди тренировка 1 доза и след тренировка също още 1 доза.
В нетренировъчен ден сутрин 1 доза и следобед 1 доза.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване