Animal Whey 908/1800gr Universal Nutrition

Universal Nutrition
110.00 лв.79.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Опаковка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Animal Whey е висококачествена протеинова пудра, която е създадена с една единствена цел - да нахрани и подкрепи вашите мускули така, както никой друг протеин не би го направил. 

За направата на Animal Whey са използвани микро филтриран суроватъчен протеин изолат и ултра-филтриран суроватъчен протеин концентрат. Като е добре да се има в предвид, че количеството на суроватъчния протеин изолат е преобладаващо.
Всяка доза от продукта ви доставя 25 грама протеин в 33 грама доза, което е 74% протеин в доза.

Една доза е ви доставя 125kcal, а цели 100kcal са от чист протеин в доза. Друг огромен плюс на продукта е неговото перфектно съдържание, като в 1 доза имате 1 грам мазнини и 4 грама въглехидрати (от които само 1 грам захари).

Това е плюс, защото е добре да се има в предвид, че протеина не е чист изолат, а тези стойности обикновено са характерни за по-скъпите и протеините, които са изградени основно от изолат. Тук няма да откриете добавени пълнители, които да подобряват цялостния протеинов профил.

В продукта са добавени ензими, които подобряват усвояването на протеините от организма.
По-добро усвояване = по-добро възстановяване и повече мускулна маса.

Разфасовки от 908 и 1800 грама (2 и 4lbs)
27 и 55 дози в опаковка
25 грама висококачествени протеини в доза
3 грама фибри в доза
3 страхотни вкусови вариации - Шоколад, Ванилия и Бисквитки с крем
Добавени храносмилателни ензими във всяка доза
Суроватъчен изолат, като основен източник на протеин
Притежава перфектна разтворимост
Не образува пяна
Кремообразни шейкове
Не подува стомаха и не причинява дискомфорт

Какво е суроватъчния протеин?
Суроватъчния протеин е извлечен от суроватката, която е вторичен продукт при направата на млечни продукти като сирене и кашкавал. След множество сложни и високотехнологични процеси суроватката се изсушава и излишните макронутриенти се отстраняват и в суроватката остават само и единствено протеините. Въглехидратите и мазнините се свеждат до минимум, като тяхното количество зависи от това по какъв начин е обработена суроватката.
В протеина Animal Whey от Universal Nutrition са добавили 2 от най-висококачествените протеинови източника - изолат и концентрат. Изолата обикновено е по-скъп заради своето ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. 

За какво се използва и как ще ми помогне?
Суроватъчния протеин в Animal Whey е пълноценен източник на белтъчини. Пълноценен е защото протеините в продукта съдържат всичко необходими заменими и незаменими аминокиселини в необходимото количество.
Протеините са основният градивен елемент на мускулатурата. Те притежават изпълняват в нашето тяло градивна, регулативна, енергийна и транспортна функци. 
Тялото ни се нуждае от пълноценни протеини за да се възстановява подобаващо, да изгражда нови мускулни влакна и да поддържа регенериращите процеси в тялото на ниво.

Това, което можете да очаквате от приема на Animal Whey е - пълноценно и качествено възстановяване, повишаване на мускулната маса, подобряване на цялостното физическо представяне, намалява мускулната умора и дава енергия.

Прием:
1 доза от продукта е равна на 1 мерителна лъжичка 
1 доза е равна на 33 грама пудра
1 доза от Animal Whey се разтваря в 150-200мл вода. Колкото повече вода използвате толкова по-слаб вкус ще има шейка. Препоръчваме ви за 1 доза да използвате 100-150мл вода.

В тренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин, 1 преди тренировка и 1-2 дози след тренировка.
В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза следобед.
При необходимост спокойно можете да приемате повече от 2-3 дози на ден.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване