ISO 100 Protein 1362gr Dymatize

Dymatize
155.00 лв.134.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

ISO 100 е най-чистият хидролизиран суроватъчен протеин, в чийто състав няма да откриете никакви захари, лактоза или липидни вещества.
От Dymatize създадоха ISO 100 по възможно най-новите технологии за производствени практики в индустрията с хранителни добавки.
ISO 100 бива усвояван от организма ви моментално щом го погълнете, а бързата абсорбция на съставките е гарант за невиждано до сега зареждане с енергия и мускулно развитие.
Всяка доза от продукта е заредена с невероятните 25 грама, като в тях са включени само най-бързоусвоимите протеини като суроватъчен изолат и то хидролизиран и микронизиран суроватъчен изолат.

Всеки, който някога е успял да опита ISO 100 потвърждава фактите написани по-горе, а именно, че веднъж щом изпиете една доза от ISO 100 разликата веднага бива забелязвана.

Фактите за ISO 100:
Кутия от 1362 грама
Не съдържа никакви: мазнини, въглехидрати, лактоза и глутен
Над 24,99 грама протеин във всяка доза
Най-бързоусвоимият протеин
Най-чистият протеин
Над 90% съдържание на протеин във всяка доза
Високо наличие на BCAA и Глутамин

Начин на прием:
ISO 100 и характерната за него бърза скорост на усвояване от тялото ви дават пълна свобода на желание и избор за прием.
Подходящ е за употреба по всяко време на денонощието - винаги, когато имате нужда от вкусен протеинов шейк можете да изпиете 1 доза от ISO 100.
Най-важните моменти за прием на висококачествен и бързоусвоим протеин са сутрин, 30 минути преди тренировка и веднага след тренировка.
В дните, когато не тренирате и си почивате също е важно да се възстановявате на ниво, затова в почивните си дни приемайте по 1 доза сутрин, следобед и вече преди лягане.
ISO 100 се разтваря на 100% във вода, като 1 мерителна лъжичка се изсипва в 150мл вода и се разбърква.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване