Nectar Sweets Syntrax 907 грама

Syntrax
100.00 лв.80.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Запознайте се с най-чистият протеин на пазара - Nectar Sweets. Той съдържа патентован източник на висококачествен протеин изолат - Promina. Това е 100% най-добрият суроватъчен протеин изолат на пазара. Продукта съдържа над 85% белтъчини в доза, изчистен е от всякакви въглехидрати и мазнини. Множеството предимства на изолата пред концентратните формули; повече протеин в доза, не съдържат излишни захари и нездравословни мазнини, по-добро възстановяване и повече мускулна маса.
Един от фактите, които правят този протеин известен по целия свят е момента, когато Syntrax споделиха, че това е първият протеин, който можете да приемате дори без да го разтваряте. Директно от кутията.
Nectar Sweets Syntrax съдържа само и единствено бързи и патентовани източници на висококачествени протеини. Продукта притежава невероятни вкусови качества, като в същото време е инстантизиран, което го прави лесен за разтваряне дори и само с лъжичка.
Това, което можем да ви гарантираме, че ако сте фенове на различното и вкусното - това е вашият протеин. Невероятно богат избор от най-различни вкусни млечни и плодови шейкове. 

Разфасовка от 907 грама
23 грама протеин в доза
Готов за прием директно от кутията
Разбива се дори с лъжичка
Перфектна разтворимост
Съдържа Promina - суроватъчен протеин изолат
Гарантирано най-вкусният протеин на пазара
0 грама захар
0 грама мазнини
Без лактоза 
Без глутен

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка
1 доза се разтваря в 150-200мл вода
В тренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин, 1 преди и 1 след тренировка.
В нетренировъчен ден приемайте 1 сутрин и 1 доза следобед.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване