Pure Whey 454/908/2270gr Pure Nutrition

Pure Nutrition USA
29.89 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Вкус:

Опаковка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Pure Whey от Pure Nutrition е суроватъчен протеин с високо качество на използваните суровини, притежава невероятни вкусови качества и вариации, разтваря се перфектно и не образува пяна. Правилният избор за всеки перфекционист! Pure Whey съдържа протеинова бленда от суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин хидролизат. Това са едни от най-известните протеинови източници в спортните среди.

Суроватъчния протеин изолат и концентрат са най-често срещаните протеинови пудри в индустрията на хранителните добавки, поради факта, че са на добра цена и с високо качество. Хидролизата е една от най-скъпите и естествено най-чиста форма на протеин. Всичките тези форми са бързи и са перфектни източници на пълноценни белтъци с висока биологична стойност, което ви гарантира качествено възстановяване, адекватно мускулно развитие и пълноценно обогатяване на вашата диета.

Pure Whey е богат източник на аминокиселини с разклонена верига - BCAA. От англ. Branched Chain Amino Acids. Това са 3 аминокиселини, които са от съществено значение за регенериращите и възстановителните процеси в тялото ни - левцин, изолевцин и валин.
Pure Whey е инстантизиран протеин, което означава, че вече не е нужно да използвате задължително шейкър за да разбиете продукта. Можете лесно и просто да го разбиете в чаша с разбъркване с лъжица.

Удобни разфасовки от 454, 908 и 2270 грама
15, 30 и 76 дози в опаковка
24 грама протеин в доза
3 източника на висококачествени белтъчини
8 различни вкусови варианта
Перфектна разтворимост
Без аспартам
Без лактоза
Без глутен

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка = 30 грама
1 доза се разтваря в 150-200мл вода
В тренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин, 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка.
В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза следобед.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване