Whey Isolate 454/908/1814 Pure Nutrition

Pure Nutrition USA
45.00 лв.39.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Вкус:

Опаковка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Предоставяме на вашето внимание един от най-чистите протеини на пазара - Whey Isolate на хитовата марка Pure Nutrition. Това, което можем да кажем за този протеин е, че той е с изключително високо съдържание на пълноценни протеини, ниско съдържание на въглехидрати и без никакви мазнини. Whey Isolate Pure Nutrition е изграден изцяло от суроватъчен протеин изолат, няма никакви други добавени пълнители - изцяло чист и перфектен за всеки търсещ най-доброто. 

Протеините са необходими на нашето тяло за да изгражда нови мускулни влъкна, което е равно на повече мускулна тъкан и съответно повече сила. Протеините са изградени от аминокиселини, протеините биват тривиално казано пълноценни и непълноценни.

За да бъде един протеин пълноценен той трябва да съдържа в състава необходимо количество от всички 20 аминокиселини. За непълноценен белтък се смята този, който е източник на всички важни аминокиселини. Липсaта дори само на 1 аминокиселина, или ако дори тя е в по-малки количества от необходимото, се смята за непълноценен протеин.

Суроватъчния протеин е един пълноценен източник на белтъчини и това е в основата на неговата популярност и причината той да добива все повече известност и да става все по-масова хранителна добавка.

Удобна и практична разфасовка от 454 грама, а също така се предлага и в кутии от 908 и 1814 грама
15, 30 и 60 дози в опаковка
27 грама протеин в доза
1 грам въглехидрати
Перфектна разтворимост
Предлага се и в неовкусен вариант
Наличен в 3 страхотни вкуса
Без лактоза
Без мазнини
Без аспартам

Прием на Whey Isolate Pure Nutrition:
1 доза = 30 грама = 1 мерителна лъжичка
1 доза се разтваря в 150мл вода.

В тренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин, 1 преди и 1 след тренировка.
В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 следобед.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване