Beef Protein Isolate Revolutions 1,8кг

Revolutions
110.00 лв.99.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

-Разфасовка от 1800гр
-56 дози в опаковка
-100% чист телешки протеин изолат
-2 супер вкуса
-Добавени Beef Amino Matrix
-Без аспартам
-Без лактоза
-Без добавени пълнители
-Гъст и кремообразен шейк

Формулата и състава на Beef Protein Isolate са предназначени и целенасочени към всеки спортуващ, който иска да покачи чистата мускулна маса и да подобри възстановяването и цялостното си представяне в залата.

Съдържащ всички плюсове на телешкото месо, продукта не съдържа нито една от лошите страни на телешкото. Имаме предвид това, че продукта не съдържа холестерол или транс мазнини, а другият му плюс е че не трябва да го готвите, както телешките стекове. Просто го разтворете в малко вода и сте готови, пред себе си имате невероятно вкусен и богат на протеини шейк.

Твърди се, че телешкото месо и телешките пържоли са най-добрият вариант за изграждане на мускулна маса. Няма спор в това, че телешкото месо е уникално и е фаворит с аминопрофила си. Точно поради този факт в Beef Protein Isolate аминопрофила е подсилен с най-важните аминокиселини и по този начин той става още по-добър дори и от телешка пържола.

Съдържа всички фактори за естествен растеж като IGF-1 и здравословните натурални мазнини като CLA. Не съдържа мазнини и лактоза, което го прави перфектен избор за хората с лактозна непоносимост. Аминопрофила на този телешки протеин е много по-богат от суроватъчния протеин, соята или яйчния протеин.

Приемайте 1 доза (32гр) сутрин, преди и след тренировка.
В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза следобед.
Разтваряйте 1 доза 200мл вода.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване