100% Egg Protein Optimum Nutrition 908 грама

Optimum Nutrition
120.00 лв.91.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

100% Egg Protein на ветерана в производството на хранителни добавки Optimum Nutrition е изграден от висококачествен яйчен албумин, който се смята за един от най-пълноценните източници на протеини и незаменими аминокиселини.
Всеки един нутриционист, който разбира от тази ниша, знае, а също и би ви препоръчал, да зареждате редовно с яйца. Защо? Защото те се смятат за златен стандарт и всички източници на протеини се съпоставят с техния аминокиселинен профил. Яйцата са пълноценен източник на протеини, което значи, че те съдържат всички необходими заменими и незаменими аминокиселини.
Протеина не съдържа лактоза, което го прави идеален за хората, които имат лактозна непоносимост или са на диета, която изключва приема на мляко и млечни продукти. Всяка доза от протеина 100% Egg Protein ви доставя количество протеин колкото 6 белтъка, като в същото време получавате и много ниско съдържание на мазнини.

Стандартна разфасовка от 908 грама (2lb)
25 дози в опаковка
24 грама висококачествени протеини в доза
Само 120 калории в доза
Добавени ензими във всяка доза за по-добро усвояване
Над 5 грама BCAA в доза
Инстантизиран - разбива се дори с лъжичка

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка = 35гр
1 доза се разтваря в 200мл вода или мляко и се разбива в шейкър или блендер. Количеството на водата или млякото можете да го коригирате според вкусовите ви предпочитания.
В тренировъчен ден:
1 доза сутрин, 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка
В нетренировъчен ден:
1 доза сутрин и 1 доза следобед

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Подобни продукти